Tinerii până în 25 de ani ar putea fi SCUTIŢI de plata IMPOZITULUI pe salariu

Publicat in Business 11 Aprilie 2016 3018 ori
Google+ WhatsApp
Tinerii până în 25 de ani ar putea fi SCUTIŢI de plata IMPOZITULUI pe salariu
Tinerii până în 25 de ani ar putea fi SCUTIŢI de plata IMPOZITULUI pe salariu

Toţi tinerii cu vârste până în 25 de ani ar putea fi scutiţi trei ani de la plata impozitului pe salariu potrivit unui proiect redactat de Parlament şi citat de Profit.ro.

 

 

Scutirea de impozit ar putea fi făcută după modelul aplicat în prezent doar pentru angajaţii firmelor din IT, facilitate care îi va ajuta şi pe angajatori, scutiţi astfel de la acoperirea costului cu impozitul angajatului.

În acest caz trebuie ca proiectul să fie aprobat atât de Senat cât şi de Camera Deputaţilor, ca apoi să fie emis un decret de promulgare din partea preşedintelui. Proiectul va modifica şi actualul text al codului fiscal, urmând să introducă în categoria veniturilor neimpozabile salariile realizate în primii trei ani de muncă de tinerii cu vârste sub 25 de ani, mai arată Profit.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.