Rafinăria Petrobrazi Ploieşti se închide o lună

Publicat in Business 06 Martie 2016 3973 ori
Google+ WhatsApp
Rafinăria Petrobrazi Ploieşti se închide o lună
Rafinăria Petrobrazi Ploieşti se închide o lună

OMV închide pentru revizia anuală două rafinării, timp de o lună, în trimestrul 2 al acestui an, una dintre ele fiind Rafinăria Petrobrazi.

 

 

Potrivit raportului Petrom pe T4, 2015, se arată că „rata de utilizare a rafinariei, ajustată pentru revizie, să rămâna la un nivel ridicat, datorită performanţei îmbunătăţite a tuturor canalelor de vânzări, şi să susţină profitul şi aportul de numerar stabile în segmentul Downstream Oil”.

Deși nu a fost anunțată data, pe perioada reviziei, Petrom îşi va asigura fluxul normal de carburanţi către staţiile de distribuţie proprii din stocurile acumulate până atunci sau prin achiziţii de la terţi din piaţă, la cele mai bune preţuri pe care le găsesc. „România are supracapacitate de rafinare. Nu ar trebui să fie o problemă de aprovizionare pentru fiecare actor ce doreşte să cumpere carburanţi”.

Soluţiile pentru Petrom sunt, astfel, stocurile acumulate până la data opririi Petrobrazi, achiziţii de la Rompetrol şi LukOil sau importuriPetrobrazi este a doua cea mai mare rafinărie din ţară, după capacitate, procesând 90.000 de barili de ţiţei, zilnic.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.