Lidl plăteşte facultatea tinerilor români care vor merge la studii în Germania

Publicat in Business 26 Februarie 2016 1423 ori
Google+ WhatsApp
Lidl plăteşte facultatea tinerilor români care vor merge la studii în Germania
Lidl plăteşte facultatea tinerilor români care vor merge la studii în Germania

Elevii de liceu vorbitori de limba germană îşi vor putea face studiile universitare în Germania, la  Facultatea de Comerț din Heilbronn, printr-un program sponsorizat de retailerul german Lidl.

 

Retailerul german Lidl a lansat o nouă ediţie a programului Duales Studium, prin care  oferă tinerilor români posibilitatea de a studia în Germania în cadrul unei facultăți de prestigiu, beneficiind în același timp și de pregătire practică pentru poziția Șef de Vânzări, potrivit unui comunicat al companiei. 

Duales Studium se adresează viitorilor absolvenți de liceu care au cunoștințe avansate de limba germană. Programul se desfășoară în Germania pe parcursul a trei ani, timp în care studenții urmează cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn. De asemenea, aceștia desfășoară și o etapă practică în cadrul magazinelor Lidl. La sfârșitul programului, tinerii obțin o diplomă de licență recunoscută internațional și experiență profesională. "Scopul programului Duales Studium este acela de a oferi tinerilor o experiență internațională completă, utilă pentru dezvoltarea lor profesională și personală. Ne dorim ca studenții să se bucure din plin de beneficiile unui program educațional, care cuprinde și o latură practică, esențială pentru viitorul lor. La sfârșitul programului, participanții primesc o ofertă de angajare la Lidl România, adaptată nivelului de pregătire și aptitudinilor lor", a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

Tinerii vor dobândi cunoștințe de bază de economie, abilități de management și vor studia, printre altele, comerț exterior, drept internațional, logistică și distribuție și management intercultural. În plus, în funcție de rezultate, într-un semestru din anul doi, ei pot urma cursurile de la o facultate parteneră din Australia sau din Marea Britanie. "Experiența din ultimii trei ani a fost pentru mine nu doar un mod prin care am reușit să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe cel personal, ci și o provocare. În acest timp am învățat ce înseamnă Lidl și totodată să pun în practică cunoștințele dobândite în perioada de teorie din cadrul facultății. Lidl m-a învățat ce înseamnă munca în echipă, gândirea în procese, organizarea și planificarea standardelor. Pentru mine, programul s-a finalizat cu succes, deoarece, începând cu data de 15 noiembrie 2015, m-am alăturat echipei din Sediul Regional Lugoj din România ca Șef Vânzări", a afirmat Marina Gîrda, membră a promoției 2012 – 2015 Duales Studium.

Cei interesați de program sunt rugați să completeze formularul disponibil AICI până la data de 15.03.2016.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.