Cea mai noua clinica MEDICOVER s-a deschis in Ploiesti

Publicat in Business 04 Februarie 2016 14278 ori
Google+ WhatsApp
Cea mai noua clinica MEDICOVER s-a deschis in Ploiesti
Cea mai noua clinica MEDICOVER s-a deschis in Ploiesti

Medicover, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii medicale private din România, a inaugurat astazi o nouă clinică multidisciplinară la Ploiești, în urma unei investiții de 400.000 euro. Aceasta pune la dispoziția pacienților peste 25 de specialităţi medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum și un centru acreditat de vaccinări internaţionale.

 

De asemenea, clinica Medicover Ploiești reprezintă prima unitate locală acreditată Petroleum Doctor, specialitate dedicată persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialități medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiești este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din România, fiind situată în zona centrală a orașului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacienții beneficiază de acces facil la îngrijire de cea mai înaltă calitate în domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Reumatologie și multe altele. Clinica a presupus o investiție de aproximativ 400.000 euro.

Printre facilitățile oferite de noua clinică se numără și un centru acreditat de vaccinări internaţionale, alături de un departament specializat în Medicina Muncii. De asemenea, aici se găsește singurul centru local acreditat Petroleum Doctor, dedicat persoanelor care lucrează pe platforme marine în Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioată, care deţine o diplomă eliberată de Norwegian Centre for Maritime Medicine şi atestată de County Governor of Rogaland din Norvegia.

Iata lista specialitatilor din cadrul clinicii Medicover Ploiesti:

 

Medicover Ploiesti

Str. Mihai Eminescu nr. 7-9, Ploiesti

Tel: 0244 570 801

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.