Un nou brand de haine vine in Romania. Vezi unde va fi deschis magazinul, in Ploiesti

Publicat in Business 10 Ianuarie 2016 5843 ori
Google+ WhatsApp
Un nou brand de haine vine in Romania. Vezi unde va fi deschis magazinul, in Ploiesti
Un nou brand de haine vine in Romania. Vezi unde va fi deschis magazinul, in Ploiesti

Firma controlată de miliardarul italian Sandro Veronesi aduce un nou brand şi deschide un magazin la Bucureşti. 

Retailerul italian care a deschis magazinele Calzedonia şi Intimissimi în România aduce un nou brand pe piaţa locală. Este vorba de brandul de lenjerie intimă Tezenis. Magazinul se va deschide anul acesta la Bucureşti, în cadrul AFI Palace Cotroceni. 

Tezenis este al treilea brand de lenjerie intimă italiană pe care compania îl aduce pe piaţa romanească.

Magazinele Calzedonia, Itimissimi şi Tezenis sunt deschise în România prin intermeniul firmei Futura Lenjerie 2010. În România sunt deschise nouă magazine: şapte în Bucuresti, unul în Constanţa şi unul în Timişoara. 

Retailerul va deschide anul acesta două noi magazine: un magazin Calzedonia în Ploieşti şi un magazin Tezenis în Bucuresti, în cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, unde spaţiul este deja în curs de amenajare.

În 2017 va mai fi inaugurat un magazin Calzedonia în Brasov. 

Fondatorul retailerului este italianul Sandro Veronesi, 56 ani, care are o avere de 1,78 miliarde de dolari, potrivit Forbes. 

Futura Lenjerie 2010 a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro şi un profit net de 260.000 de euro şi 80 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Firma este deţinută de societatea LA. CA. SA. SERVIZI, înregistrată în Italia, potrivit datelor disponibile pe Termene.ro. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.