Black Friday a început, joi, 27 octombrie. Vezi aici ce magazine au furat startul si cât durează reducerile

Publicat in Business 27 Octombrie 2022 1336 ori
Google+ WhatsApp
Black Friday a început, joi, 27 octombrie. Vezi aici ce magazine au furat startul si cât durează reducerile
Black Friday a început, joi, 27 octombrie. Vezi aici ce magazine au furat startul si cât durează reducerile

Black Friday 2022 a început la Altex și Media Galaxy, joi, 27 octombrie. Cei doi retaileri anunță că vor avea reduceri și oferte la o gamă largă de produse până pe data de 23 noiembrie.

Reducerile de Black Friday 2022 la cei doi retaileri vor dura patru săptămâni, timp în care ofertele vor fi lansate în patru valuri, pe site-uri și în aplicația Altex.

Black Friday 2022 la Altex
Conducerea Altex a anunțat într-un comunicat de presă că Black Friday 2022 are loc în perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex.

Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, iar fiecare săptămână vine cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

Cele 4 valuri de reduceri de Black Friday 2022:
Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie
Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie - 09 noiembrie
Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie - 16 noiembrie
Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie - 23 noiembrie

Ce reduceri sunt la Altex de Black Friday 2022
De Black Friday 2022, Altex anunță că discounturile pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie.

În ceea ce privește telefoanele, tabletele, smartwatch-urile, acestea vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocasnicele mici și gama de beauty.

Pentru laptopuri, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehiculele electrice, sunt anunțate reduceri de până la 40%.

Anul acesta, Altex anunță că va avea oferte de Black Friday inclusiv la gama auto electronică și anvelope, la care vor fi reduceri de până la 20%.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.