Anunt de presa Upscale Advertising SRL

Publicat in Business 07 Iulie 2021 Actualizat: 07 Iulie 2021 1247 ori
Google+ WhatsApp
Anunt de presa Upscale Advertising SRL
Anunt de presa Upscale Advertising SRL

ANUNȚ DE PRESĂ
FINALIZAREA PROIECTULUI "TEHNOLOGII DE MARKETING INOVATIVE ÎN CADRUL SOCIETĂȚII UPSCALE ADVERTISING"

UPSCALE ADVERTISING SRL anunță finalizarea proiectului „Tehnologii de marketing inovative în cadrul societății UPSCALE Advertising", cod SMIS 116769, în baza contractului de finanțare nr. 3726/ 28.01.2019, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Muntenia în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul a fost finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, Apelul de proiecte POR/102/2/2.

Perioada de implementare a proiectului este de 48 de luni, între 01.08.2017 și 31.07.2021, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților înainte de semnarea contractului de finanțare, iar perioada de durabilitate este de 3 ani.

Obiectivul general urmărit de proiect a fost dezvoltarea serviciilor de promovare din cadrul UPSCALE ADVERTISING SRL, prin achiziția de echipamente inovative, ducând la creșterea productivității și consolidarea poziției firmei pe piață, punând pe primul plan o dezvoltare durabilă sustenabilă.

La nivel local a fost dezvoltată o nouă ramură a economiei în mediul de afaceri, care va avea impact financiar direct în cadrul bugetului local. De asemenea, au fost dezvoltate servicii noi pentru sectorul de publicitate, și anume promovarea prin metode de video-mapping, achiziționând echipamente performante cu care ajutorul cărora vom realiza campanii de publicitate prin mapare video.

Rezultatele atinse în perioada de referință sunt: 1. Achiziția de echipamente de ultimă generație care au dus la diversificarea activității societății UPSCALE ADVERTISING și dezvoltarea acesteia într-un nou punct de lucru; 2. Atragerea și fidelizarea de noi clienți prin promovarea serviciilor în cadrul târgurilor internaționale, unde am promovat noile servicii pe plan mondial, precum și standardizarea acestor servicii conform normelor europene; 3. Crearea unui nou loc de muncă, ceea ce a dus la scăderea șomajului și la diminuarea persoanelor încadrate în categorii defavorizate pe plan local.

Valoarea totală a proiectului a fost de 6.171.707,47 lei, din care valoarea totală nerambursabilă de 3.751.265,76 lei, contribuția FEDR fiind de 3.188.575,90 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.