GritSablare, un partener comercial modern în domeniul industrial: sablare, debitare cu jet de apă, aditivi pentru turnătorii și foraje

Publicat in Business 03 Septembrie 2020 1236 ori
Google+ WhatsApp
GritSablare, un partener comercial modern în domeniul industrial: sablare, debitare cu jet de apă, aditivi pentru turnătorii și foraje
GritSablare, un partener comercial modern în domeniul industrial: sablare, debitare cu jet de apă, aditivi pentru turnătorii și foraje

Comerțul este unul dintre principalii catalizatori ai dezvoltării societăților umane, un promotor al construcției și dezvoltării relațiilor între oameni și popoare, și un reper în echilibrul către care converg atât cererea cât și oferta de bunuri prin intermediul actorilor săi principali: vânzătorul și cumpărătorul. Comerțul a fost practicat din cele mai vechi timpuri la o scară mai mică sau mai mare în aproape toate civilizațiile lumii, în zilele noastre cunoscând o maximă anvergură și varietate (comerț cu ridicata, comerț cu amănuntul, comerț în magazine, comerț electronic).

Cuvântul „comerț” provine din îmbinarea termenilor latinești „cum” care înseamnă „cu” și „merx” care înseamnă „marfă”, fiind în esență transliterarea construcției „cu marfă”. Comerțul a trecut prin multiple faze de dezvoltare, pornind din timpuri preistorice o dată cu apariția comunicării între oameni, de la rudimentarul barter sau troc, adică schimbul între acele produse de care dispuneai într-o cantitate mai mare, cu acele produse de care aveai nevoie. Mileniul al treilea î.Hr. se remarcă prin centre înfloritoare de comerț, precum și prin rutele de comerț lungi pe uscat sau pe mare, la scară internațională: sumerienii din Mesopotamia făceau comerț cu Civilizația harappa din Valea Indului, iar fenicienii – marinari iscusiți – făceau comerț de-a lungul întregii coaste Mediteraneene cu populațiile din sudul Europei și nordul Africii. Față de timpurile străvechi, în secolele XIX și XX anvergura comerțului crește la niveluri record, se comercializează o gamă foarte variată de produse, acordându-se importanță, în principal, costului de producție sau achiziție precum și prețului de vânzare al acestor bunuri.

În prezent, comerțul a fost ridicat la rang de artă, datorită atenției care se acordă fiecărui detaliu implicat în acest proces. Comerțul nu mai este un act punctual realizat la anumite momente din timp, este o construcție migăloasă care are ca scop dezvoltarea unor relații pe termen lung cu clienții și fidelizarea acestora, prin oferirea unor soluții complete care vin în întâmpinarea tuturor nevoilor exprimate de aceștia: game complete de produs, produse complementare, servicii pre-cumpărare și post vânzare.

În concordanță cu viziunea actuală de raportare a companiilor față de clienți, GritSablare pune la dispoziția partenerior săi comerciali soluții industriale complete în domeniul sablării, precum și o gamă variată de produse în domeniul materialelor de debitare cu jet de apă (granat roșu, emery) și aditivilor pentru turnătorii și foraje (bentonită sodică, grafit, olivină). Un partener GritSablare beneficiază de toată infrastructura necesară construirii unui business de succes în domeniul sablării și tratării suprafețelor: echipamente de sablare profesionale, origine Germania, la cel mai înalt nivel de calitate (cabine de sablare, instalații de sablare de exterior, camere de sablare, filtre de aer), materiale de sablare premium, ecologice și non-toxice (alice angulare și bile de oțel, alice angulare și cilindrice de inox, electrocorindon alb și maro, bile de sticlă, granat roșu, zgură de cupru, olivină), accesorii și produse consumabile (duze, purificatoare de aer, dezumidificatoare pentru aerul comprimat, sisteme de aspirare pentru deșeuri de materiale abraziv), echipamente complete de protecție, servicii de garanție și post-garanție (opțiuni de buy-back pentru echipamente), servicii de recuperare și neutralizare a deșeurilor de materiale de sablare.

Când devii un client GritSablare, nu achiziționezi doar un material sau o simplă instalație de lucru, ci achiziționezi inclusiv cele cinci verigi ale lanțului de avantaje oferit de GritSablare pentru dezvoltarea unui business de succes:

  1. Cumperi Timp. GritSablare deține stocuri de peste 3500 tone de materiale de sablare în stoc, livrând rapid echipamentele și materialele industriale de care ai nevoie pentru a elimina timpii morți în execuția proceselor operaționale din companie.
  2. Cumperi Know-how. GritSablare este o prezență constantă la târgurile expoziționale de profil din întreaga lume, pentru a aduce și oferi cele mai noi tehnologii și inovație în domeniile industriale în care activează: sablare, debitare cu jet de apă, industria metalurgică și extractivă.
  3. Cumperi Experiență. Compania noastră are o experiență de peste 21 de ani în comerțul internațional, prin relațiile și schimburile comerciale derulate cu parteneri aflați pe patru continente: Europa, Asia, America de Nord, America de Sud, experiență care te ajută să îți extinzi portofoliul de clienți pe plan extern.
  4. Cumperi servicii comerciale complete. GritSablare pune la dispoziția clienților săi: asistență tehnică la instalarea echipamentelor industriale, documentație tehnică, garanție produselor, precum și servicii post-garanție, cum ar fi: opțiunea de buy-back pentru echipamentele vechi cumpărate anterior, precum și servicii de recuperare și neutralizare a deșeurilor de materiale de sablare.
  5. Cumperi bani, prin termene de plată extinse, stabilite de comun acord cu clienții săi, prin posibilitatea de achiziție în rate fără dobândă și multiple discount-uri și reduceri de preț acordate clienților pe termen lung (exemplu: la achiziția unei instalații de sablare, GritSablare oferă 10% reducere față de cel mai mic preț oferit de competitori pentru materialele de sablare comandate, și discount-uri de până la 100% pentru consumabilele aferente echipamentelor achiziționate, inclusiv echipamente de protecție la sablare). Totodată, compania noastră continuă parteneriatul cu Libra Internet Bank, pentru soluții rapide de finanțare prin credite 100% online pentru achiziția în rate a echipamentelor de sablare comercializate.

GritSablare are ca obiectiv creșterea și dezvoltarea de relații de afaceri de durată și avantajoase pentru toate părțile implicate cu clienții săi, oferind produse de calitate superioară, la cel mai optim raport calitate-preț. Costurile de achiziție se amortizează relativ repede când beneficiezi de pachetul complet de avantaje și susținerea continuă oferite de GritSablare care te ajută să dezvolți un business de succes în domeniul industrial, pe termen lung.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.