Un nou maxim pentru Bitcoin: Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari

Publicat in Business 28 Iulie 2020 998 ori
Google+ WhatsApp
Un nou maxim pentru Bitcoin: Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari
Un nou maxim pentru Bitcoin: Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari

Investitorii spun că infrastructura e suficient de matură şi de stabilă și, acum, chiar şi instituţiile financiare deţin Bitcoin. Specialiştii se aşteaptă ca această creştere să continue.Bitcoin revine puternic, cu o creştere de 13% în doar 24 de ore. Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari, maximul ultimelor 6 luni, potrivit mediafax.ro.

 

E o confirmare a faptului că infrastructura e suficient de matură şi stabilă şi că interesul pentru tehnologie al investitorilor este în creştere. Mai mult decât atât, instituţiile financiare cumpără şi depozitează Bitcoin, ceea ce dă un semnal foarte bun către piaţa de criptomonede.

„Sunt mai mulţi factori care duc la creşterea preţului. Cel mai important dintre aceştia este că Bitcoin-ul este un asset foarte rar, pe care, în curând ne vom dori să-l mai găsim la vânzare, însă va fi foarte dificil. Acest lucru, coroborat cu faptul că anul acesta a avut loc un nou Bitcoin Halving, ceea ce înseamnă că numărul de Bitcoini noi care apar pe piaţă s-a înjumătăţit, este un eveniment care are loc odată la aproximativ 4 ani de zile. Cred că duce la creşterea preţului. O să mai crească. Acum este 11.000 şi, din punctul meu de vedere, preţul Bitcoinului nu se va opri aici”, este de părere George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.