Magazinele Apple închise din cauza virusului COVID-19 nu se vor mai deschide în 27 martie

Publicat in Business 18 Martie 2020 815 ori
Google+ WhatsApp
Magazinele Apple închise din cauza virusului COVID-19 nu se vor mai deschide în 27 martie
Magazinele Apple închise din cauza virusului COVID-19 nu se vor mai deschide în 27 martie

Magazinele Apple închise din cauza virusului COVID-19 nu se vor mai deschide în 27 martie, aşa cum transmisese iniţial compania americană potrivit news.ro.

 

În urmă cu cinci zile, Apple anunţa că-şi închide magazinele din întreaga lume, cu excepţia Chinei, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19. În comunicatul de atunci se arăta că magazinele vor rămâne închise până pe 27 martie.
Acum, aceeaşi comunicare de pe site-ul Apple a eliminat referirea la data de la care magazinele vor fi redeschise. În schimb, Apple anunţă acum că magazinele sale vor rămâne închise pe termen nedeterminat.

Evoluţia virusului i-a făcut pe cei de la Apple să înţeleagă că 27 martie este un termen prea optimist şi că rata răspândirii din unele regiuni, precum Europa, nu va permite o revenire aşa rapidă la normal.

Cel mai probabil, Apple va face evaluări în funcţie de evoluţiile locale şi îşi va redeschide magazinele cât de repede va fi posibil în zonele în care situaţia o permite.

În paralel cu redeschiderea magazinelor din China, Apple a fost nevoită să-şi închidă magazinele din restul lumii. Compania americană spune că-şi va plăti angajaţi în această perioadă ca şi cum ar lucra.

Chiar dacă Apple nu ar fi luat această decizie, măsurile guvernelor din multe ţări, care au decis deja sau urmează să anunţe închiderea magazinelor neesenţiale, ar fi avut aceleaşi consecinţe pentru magazinele Apple.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.