Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Publicat in Business 30 Ianuarie 2020 2717 ori
Google+ WhatsApp
Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur
Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

Aceasta ar fi, fără doar și poate, mutarea anului 2020! Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii lanțului de magazine Dedeman, ar putea provoca un adevărat cutremur pe piața agricolă

Frații Pavăl dețin, împreună cu Cătălin Grigoriu, afacerea din domeniul cultivării cerealelor Moldova Farming din Bacău.

Grigoriu a declarat că, în acest an, compania pe care o conduce ar putea investi în spaţii de depozitare şi baze agricole.

„Dacă se definitivează un proiect, atunci bugetul poate fi 5-7 mil. euro în 2020“, a precizat Cătălin Grigoriu, conform zf.ro.

În 2018, fraţii Pa­văl, care deţin Dedeman, au intrat în acţionariatul Moldova Farming, iar anul trecut au ajuns la 50% din business. Moldova Far­ming exploa­tea­ză peste 7.500 de hectare de teren agricol, conform celor mai recente date.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.