MedLife a finalizat achiziția spitalului Lotus din Ploiești

Publicat in Business 17 Decembrie 2019 3476 ori
Google+ WhatsApp
MedLife a finalizat achiziția spitalului Lotus din Ploiești
MedLife a finalizat achiziția spitalului Lotus din Ploiești

Rețeaua MedLife a anunțat finalizarea tranzacției de cumpărare a pachetului integral de acțiuni pentru spitalul Lotus din Ploiești. Achiziția a fost semnată în octombrie.

Spitalul Lotus din Ploiești este cel mai important furnizor de servicii medicale private din județul Prahova, care asigură servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, laborator, spitalizare și maternitate. Spitalul cuprinde 22 de paturi în 12 rezerve, 2 săli de terapie intensivă și un bloc operator cu 2 săli de operație.


Partea de ambulatoriu este dotată cu nouă cabinete de consultații, care acoperă 21 de specialități medicale, și cu un departament complet de radiologie și imagistică medicală dotat cu aparatură de ultimă generație.

Totodată, unitatea cuprinde și un laborator, care efectuează peste 500 cele mai complexe teste medicale. În 2018, spitalul Lotus a deservit circa 100.000 de pacienți.

Compania are în prezent peste 135 de medici și asistente și a înregistrat la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 3,9 milioane euro.

Recent, Medlife a achiziționat și Micromedica, companie ce activează pe piața de servicii medicale private din 1995 și are în componență șase unități medicale, situate în orașele Piatra Neamț, Bacău, Roman, Bicaz, Roznov și Târgu Neamț.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane de lei.

MedLife a semnat recent o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 90 milioane de euro, care include modificarea și majorarea facilitaților existente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achiziții, atât la nivel național, cât și internațional.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.