Lanțul Professional Farmaline în 2019: 22 de farmacii, zeci de proiecte gratuite, peste 5000 de pacienți mulțumiți zilnic

Publicat in Business 06 Decembrie 2019 Actualizat: 09 Decembrie 2019 4736 ori
Google+ WhatsApp
Lanțul Professional Farmaline în 2019: 22 de farmacii, zeci de proiecte gratuite, peste 5000 de pacienți mulțumiți zilnic
Lanțul Professional Farmaline în 2019: 22 de farmacii, zeci de proiecte gratuite, peste 5000 de pacienți mulțumiți zilnic

Professional Farma Line, o reţea de 22 de farmacii din Prahova, Dambovița și Brașov, a împlinit în acest an, 18 ani de activitate în Romania. Lanțul dispune de un depozit propriu și o flota auto integrată, deservite de o echipă care numără în prezent peste 200 de angajați. Ultimele farmacii care s-au alăturat rețelei sunt deschise în Moreni și Breaza. La aceste realizări se adaugă și farmacia online autorizată a lanțului – pfarma.ro.


Pe parcursul anului 2019, în toate farmaciile Farmaline au fost desfășurate între 5 și 8 proiecte gratuite/lună, prin rotație. Temele campaniilor de sănătate publică au fost următoarele:

- măsurarea tensiunii arteriale, a pulsului, a greutății, a înălțimii și a indicelui de grăsime;
- măsurarea glicemiei;
- evaluarea riscului de boală venoasă cronică;
- evaluarea riscului de fracturi osteoporotice;
- spirometrie - evaluarea sănătății plămânilor.

La aceste proiecte gratuite se mai adaugă și cele de jos:

- măsurarea colesterolului 
- măsurarea hemoglobinei glicozilate

La aceste proiecte au participat în medie 140 de pacienți/zi.

Echipa Professional Farma Line a participat la câteva evenimente importante din domeniu în acest an.

- Colegiul Medicilor Prahova – Ploiești - februarie 2019;
- Conferința medicală anuală "Zilele Medicale Prahovene" – Ploiești - 25-27 octombrie 2019;
- prezentări pentru medicii de familie și medicii specialiști


Tot în 2019, rețeaua
de farmacii „Professional Farma Line” a primit licența de autorizare prin care Ministerul Sănătății aprobă oficial comercializarea online și livrarea către clientul final a produselor de tip OTC (Over-The-Counter). În site sunt listate peste 600 de medicamente care se pot elibera fără prescripție medicală, destinate atât uzului intern (comprimate, siropuri etc.), cât și celui extern (unguente, soluții dezinfectante, picături de ochi etc).


"Professional Farma Line” a apărut din dorința și necesitatea de a oferi o gamă de servicii farmaceutice complete venind în întampinarea nevoilor consumatorului local. Profesionalismul este dovedit prin cei 18 ani de activitate în România și numărul impresionant de pacienți mulțumiți, care a depășit în acest an pragul zilnic de 5.000.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.