Imperiul unuia dintre cei mai bogați români se clatină - Problemele vin după ce a ieșit din închisoare

Publicat in Business 16 Iulie 2019 613 ori
Google+ WhatsApp
Imperiul unuia dintre cei mai bogați români se clatină - Problemele vin după ce a ieșit din închisoare
Imperiul unuia dintre cei mai bogați români se clatină - Problemele vin după ce a ieșit din închisoare

De când Ioan Niculae a ieșit de la închisoare, afacerile au început să nu mai fie la fel de productive precum în trecut! Hotelul Inter (de cinci stele), din Venus, deţinut de Ioan Niculae, urmează să fie scos la vânzare, conform planului de reorganizare publicat, cele două societăţi – Interagro SA și Interagro SRL - administrează 4.000 de hectare de teren arabil deși, în trecut, administra circa 50.000 de hectare, în jur de 10% din terenul deţinut cândva, iar avionul de lux al companiei Interagro a fost dus la mentenanță, aceasta este analiza celor de la Economica.net, care consideră că imperiul unuia dintre cei mai bogați români se clatină.

Imperiul Interagro SA şi Interagro SRL arată mult modificat faţă de perioada de glorie, dar intenționează să se repună pe picioare pentru a ieşi din insolvenţă. Date statistice, mai mult sau mai puţin oficiale, pentru că nimeni nu a ştiut vreodată exact cât deţine Ioan Niculae, îl clasau pe acesta în top trei moşieri ai României, cu un total de 49.000-50.000 de hectare administrate de perlele coroanei: Interagro SRL şi Interagro SA, arată datele publicate de sursa citată. Acum, însă, Interagro mai operează doar 10% din terenul arabil administrat.

“Societatea Interagro SA se află în primul trimestru al reorganizării, într-un plan de reorganizare structurat pe o perioadă de trei ani. Nucleul dur al business-ului Interagro SA este agricultură, iar suprafaţa pe care se lucrează este în jur de 4.000 de ha.”, precizează CITR pentru sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.