Criterii de selectie a unei firme de forare puturi

Publicat in Business 28 Iunie 2019 924 ori
Google+ WhatsApp
Criterii de selectie a unei firme de forare puturi
Criterii de selectie a unei firme de forare puturi

Decizia de a beneficia de un put de apa. Indiferent de adancimea sa este una pe care trebuie sa o cantariti destul de bine. Costurile pentru o astfel de lucrare vor fi destul de piperate, asadar va trebui sa apelati la economiile dumneavoastra, cu garantia insa ca in timp investitia se va merita.

Ca la orice lucrare de orice fel, ampla prin executie, si laforaje puturi apa cel mai important lucru este sa alegeti o firma care sa va garanteze calitatea proiectului si a executiei lucrari. Numai apeland la specialisti intr-un astfel de domeniu veti putea avea certitudinea ca lucrarea va fi executata intocmai, astfel incat sa va fie implinite toate asteptarile.

Asadar, atunci cand selectati o firma pentru a beneficia de putul necesar criteriile de care trebuie sa tineti seama pentru a face alegerea corecta, sunt urmatoarele:

-                     Alegeti o firma cu experienta in executarea a diverse tipuri de forari. Obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare inceperii si executarii lucrarilor sunt proceduri extrem de complicate, asadar cautati o firma care sa va poata ajuta si in acest sens. Ei vor stii exact ce acte trebuie intocmite si cum le pot obtine mai usor.

-                     Cautati sau solicitati recomandari din partea unor clienti care au lucrat cu aceasta companie. Daca o firma este serioasa, nu va avea nimic impotriva sa va ofere recomandari.

-                     Solicitati inca de la prima intalnire cu firma toate informatiile referitor la costuri. Trebuie sa stiti intocmai cee ace veti plati, pentru a nu va trezi ulterior ca vi se vor cere sume suplimentare.

-                     Alegeti o firma care sa dispuna de echipmante de forare performante si adecvate pentru lucrarea pe care o vor realiza. Vorbim despre o investitie pe termen lung, deci vedeti care este cea mai buna varianta si cel ma bun raport calitate-pret. 

Este foarte important sa retineti ca forarea trebuie realizata de catre profesionisti, de o firma care sa lucreze cu acte in regula. Pretul unei astfel de lucrari va varia  in functie de criterii precum adancimea gaurilor si natura terenului. Pe baza acestor date, se poate estima pretul de forare.

Este posibil ca foarte multe persoane sa considere pretul pentru forarea unui put unul exagerat. Intradevar, costurile pot ajunge la sume destul de piperate, insa nu trebuie sa uitam ca in cazul unei forari facute ca la carte, echipamentului necesar este unul destul de mare. In functie de tipul de lucrare, se vor utiliza echipamente precum: pompa submersibila sau pompa manuala, cablurile de alimentare ale pompei, coloana de descarcare, gropile de supresoare etc.

Pentru a estima daca un put va fi profitabil, este necesar sa se calculeze economia realizata, astfel:

  • Se va calcula consumul de apa pe tot parcursul anului comparativ cu pretul metrului patrat de apa din zona.
  • Se va calcula costul forarii si instalarii sondei. In cele din urma, daca interventia unui hidrogeolog este planificata, se va adauga si costul serviciului oferit de acesta.
  • Se va imparti aceasta cifra la numarul consumului dumneavoastra anual: in acest fel veti sti cati ani va fi profitabil.

http://www.forajeputuriapa.com.ro/

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.