Povestea ploiestencei Carmen Ovreuța, care a reușit să-și dezvolte o afacere prin programul Start-Up

Publicat in Business 21 Februarie 2019 3164 ori
Google+ WhatsApp
Povestea ploiestencei Carmen Ovreuța, care a reușit să-și dezvolte o afacere prin programul Start-Up
Povestea ploiestencei Carmen Ovreuța, care a reușit să-și dezvolte o afacere prin programul Start-Up

Autoritățile prahovene au arătat deschidere în privința susținerii și implementării proiectelor cu fianțare prin programul Start-Up. Promovate puternic pe plan local de oameni din administrația județeană, precum președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, aleși locali, primari și consilieri, precum și de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea, programele de tip Start-Up Nation încep să își arate beneficiile din punct de vedere microeconomic.

Povestea ploieștencei Carmen Ovreuța se dovedește una de succes, aceasta punând pe picioare cu ajutorul finanțării un Salon de înfrumusețare corporală ale cărui servicii sunt foarte apreciate drept dovadă numărul mare de programări efectuate.

Deși la prima încercare i-a fost respins dosarul de finanțare, aceasta nu s-a dat bătută și anul următor (apelând și la o firma specializată) proiectul său a fost unul de succes, iar finanțarea i-a fost aprobată.

Targetul îl reprezintă persoanele între 20 și 60 de ani, pentru gama de servicii, din cadrul acestei afaceri. Puteți afla mai multe detalii pe pagina de Facebook Cludy Body Center.

Noi suntem încântați de reușita datorată perseverenței prahovenilor și vă vom prezenta și alte afaceri/antreprenori care se bucură de succes pe plan local datorită programelor de tip Start-Up.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.