Puțini știu acest lucru! TOATE PFA-urile și Întreprinderile Individuale riscă RADIEREA

Publicat in Business 11 Ianuarie 2019 4269 ori
Google+ WhatsApp
Puțini știu acest lucru! TOATE PFA-urile și Întreprinderile Individuale riscă RADIEREA
Puțini știu acest lucru! TOATE PFA-urile și Întreprinderile Individuale riscă RADIEREA

Dețineți un PFA sau o Întreprindere Individuală? Atenție, nerespectarea următoarei prevederi legale va duce la radierea afacerii dumneavoastră din evidențele Registrului Comerțului.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) le reaminteşte întreprinzătorilor că, până la data de 17 ianuarie 2019, persoanele fizice autorizate (PFA) şi întreprinderile individuale (II) mai pot să îşi modifice actele de funcţionare la Registrul Comerţului, în sensul reducerii numărului de obiecte de activitate, la 5 pentru PFA, respectiv 20 clase pentru II, conform CAEN. După această dată, Registrul Comerţului va proceda la radierea acestora. „Reducerea numărului claselor de activităţi CAEN a fost obligatorie ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 182/2016, avand un termen de 2 ani pentru conformare.

Textul de lege prevede cel mult 5 clase de activităţi la PFA si cel mult 10 clase de activităţi la II”, spun reprezentanţii CCINA.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.