DM a deschis magazinul cu numărul 100 în România, la Ploiești

Publicat in Business 14 Decembrie 2018 2031 ori
Google+ WhatsApp
DM a deschis magazinul cu numărul 100 în România, la Ploiești
DM a deschis magazinul cu numărul 100 în România, la Ploiești

Retailerul german dm drogerie markt  a deschis magazinul cu numărul 100 în România, la Ploiești. În octombrie, retailerul german a majorat cu peste 8 milioane de euro capitalul subsidiarei din România.

Dm drogerie markt a intrat pe piața locală în 2007 și face parte din grupul dm care activează pe plan internațional în 13 țări europene, având operațiuni și în China prin intermediul unui magazin online. Vânzările la nivel de concern, în anul financiar 2017-2018, s-au ridicat la 10,7 miliarde, ceea ce reprezintă o creștere de 4,3% față de anul precedent.


dm drogerie markt, cu sediul în Karlsruhe, este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei.

În România, are magazine deschise în Timișoara (unde este și sediul central al filialei), București, Iași, Cluj-Napoca, Galați, Brașov, Constanța, Sibiu, Deva, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Brăila, Pitești, Reșița, Buzău, Lugoj. Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în 1973, compania extinzându-se ulterior în Austria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria, Macedonia și Italia, având astăzi circa 3.500 de magazine, aproape 60.000 de angajați și vânzări de 10,3 miliarde euro.


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.