Plopeni Industrial Parc S.A. - INFORMARE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

Publicat in Business 12 Noiembrie 2018 1163 ori
Google+ WhatsApp
Plopeni Industrial Parc S.A. - INFORMARE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL
Plopeni Industrial Parc S.A. - INFORMARE PRIVIND DATELE CU CARACTER PERSONAL

S.C. Plopeni Industrial Parc S.A. , cu sediul în Plopeni, B-dul. Independentei, nr.4, având calitatea de operator, prelucrează date cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, prin intermediul cerereilor/sesizărilor/adreselor și altor solicitări, în vederea îndeplinirii obligaţiilor legale ce-i revin potrivi tart.6, al.1, lit. c) din Regulamentul (U.E.) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Datele cu caracter personal furnizate: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă sunt colectate pentru a vă putea răspunde la solicitările dumneavoastră și vor fi prelucrate pe o perioadă necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate și implicit cu respectarea termenelor de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie.

Plopeni Industrial Parcnu va transmise datele personale unei terțe părți, cu excepția situației în care este obligat din punct de vedere legal să facă acest lucru.

În acest sens se va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile stabilite, datele furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu dispozițiile actului normativ menționat, a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, a Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, a Ordonanței nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a cererilor, s.a., în funcție de specificul solicitării.

            Conform prevederilor legale în vigoare, Plopeni Industrial Parc are obligaţia de a respecta caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. De asemenea, are obligatia de a administra, în condiţii de siguranţă, bazele de date anume create pentru îndeplinirea atribuţiilor legale ce-i revin şi de a asigura persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, drepturile anume prevăzute în cuprinsul Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal.

 

Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor?

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”
  • Dreptul la restricționarea prelucrării
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul la opoziție
  • Dreptul de a depune plangere la autoritatea competentă privind protecția datelor

Coordonate de contact:

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră sau informații suplimentare va puteți adresa Responsabilului cu Protectia Datelor Personale din cadrul Consiliului Județean Prahova, prin: 
- e-mail la adresa:
[email protected]
- prin posta, la adresa S.C.Plopeni Industrial Parc S.A. din Plopeni, Bdul. Idependentei, nr.4
- depunând personal o notificare semnată olograf la sediul Parcului Industrial Plopeni.

Pentru a depune o sesizare/reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, datele de contact sunt: 
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucureşti, cod postal 010336
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212; Cabinet Președinte +40.318.059.220; Fax: +40.318.059.602; Site: 
www.dataprotection.ro;

E-mail:[email protected]

                                                                                          

Data:                                                                              Nume, Prenume/ Semnătură,

12.11.2018                                                                     Stan Georgeta Claudia        

    

Prin luarea la cunoştinţă a prezentei informări, sub semnătură, instituția consideră ca fiind îndeplinită obligaţia de informare asupra prelucrării datelor cu caracter personal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.