Conpet Ploieşti are un nou director general. Cine e Timur-Vasile Chiş

Publicat in Business 07 Noiembrie 2018 3033 ori
Google+ WhatsApp
Conpet Ploieşti are un nou director general. Cine e Timur-Vasile Chiş
Conpet Ploieşti are un nou director general. Cine e Timur-Vasile Chiş

Consiliul de Administraţie al companiei Conpet Ploieşti, transportator naţional de ţiţei şi gaze naturale, l-a numit pe Timur-Vasile Chiş în funcţia de director general, cu un mandat de patru ani.

Timur-Vasile Chiş a fost anterior şef Birou Analiză şi Monitorizare Proiecte la Conpet.

Din decembrie 2017, funcţia de director general a fost ocupată  de Dan-Silviu Baciu, care fusese anterior Director  în Direcţia Dezvoltare Mentenanţă. 

Compania a demarat în septembrie procesul de căutare a unui nou director general şi a unuia financiar. Printre cerinţele obligatorii pentru ocuparea postului de director general se regăseau o experienţă de minimum cinci ani în funcţii de conducere, din care cel puţin trei ani într-o companie energetică,  coordonarea unei echipe de peste 200 oameni şi a unor proiecte în cadrul unei companii cu o cifră de afaceri mai mare de 20 milioane euro.
 
Liviu Ilaşi, care a condus Conpet între 2013 şi 2017, a avut în 2016 o remuneraţie fixă brută de 303.260 de lei, echivalentul a 25.300 de lei brut lunar.

În acelaşi timp, Sanda Toader a fost desemnată director economic, din 7 noiembrie, tot pe o perioada de 4 ani.

Compania este controlată în proproţie de 58,71% de statul român. Conpet are o capitalizare de 735 milioane lei, după ce acţiunile companiei s-au depreciat cu 14% pe BVB în acest an.

Conpet a înregistrat în primele şase luni o cifră de afaceri de 184 milioane lei, în scădere cu 0,7%, şi un profit net de 21,6 milioane lei, în scădere cu 39%.  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.