Saint-Gobain reia producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica Isover din Ploiești

Publicat in Business 16 Octombrie 2018 983 ori
Google+ WhatsApp
Saint-Gobain reia producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica Isover din Ploiești
Saint-Gobain reia producţia la linia de vată minerală din fibră de sticlă de la fabrica Isover din Ploiești

Grupul Saint-Gobain în România anunță reluarea producţiei la linia de vată minerală din fibră de sticlă din cadrul fabricii Isover din Ploiești, în urma unei investiții de 5 milioane de euro.

După o amplă modernizare tehnologică, linia de producţie de vată minerală din fibră de sticlă a redevenit operaţională în august după aproape doi ani de la întreruperea temporară a activității, fiind astfel create 50 de noi locuri de muncă directe și multe alte locuri de muncă indirecte în serviciile conexe. Saint-Gobain Isover va furniza de la fabrica din Ploiești produse și soluții destinate atât pieței naționale, cât și altor piețe din regiune, precum Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croația, Bosnia, Macedonia, Kosovo și Albania.

“Fabrica Isover din Ploiești reprezintă un activ strategic pentru Saint-Gobain, fiind una dintre puținele fabrici de vată minerală care produce atât vată de sticlă, cât și vată minerală bazaltică. Decizia de a redeschide linia de vată minerală din fibră de sticlă se înscrie într-o strategie mai amplă a Grupului Saint-Gobain în România, fiind generată de tendința pozitivă înregistrată de piața construcțiilor din ultimul an şi de dorința de a ne consolida angajamentul față de piața locală și regională“, a precizat Ovidiu Păscuțiu, Director General Saint-Gobain Construction Products România - Rigips şi Isover.

Linia de producţie de vată minerală din fibră de sticlă va avea o capacitate de producţie de peste 20.000 tone pe an, iar anul viitor Saint-Gobain Isover estimează că va ajunge la un număr de 170 de angajați.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.