O firma belgiana investeste 18 milioane de euro in fabrica de la Ceptura

Publicat in Business 05 Octombrie 2018 1318 ori
Google+ WhatsApp
O firma belgiana investeste 18 milioane de euro in fabrica de la Ceptura
O firma belgiana investeste 18 milioane de euro in fabrica de la Ceptura

Compania belgiană Coilprofil, specializată în producția de învelitori și sisteme metalice, prezentă în România de 18 ani,promite investiții de 6 milioane euro până în 2020 inclusiv, o parte din această sumă fiind deja direcționată atât către achiziția de roboți industriali, care vor simplifica și fluidiza procesele de producție și livrare, cât și către lansarea de noi produse în divizia Rezidențial, fiind planificate în același timp investiții în extinderea spațiilor de producție și depozitare, precum și în dezvoltarea echipei.

Majoritatea investițiilor vor fi direcționate către achiziția de noi utilaje, extinderea spațiilor de producție (de la cei 10.000 metri pătrați actuali la peste 15.000 metri pătrați), modernizarea liniilor de producție existente, precum și achiziționarea unor noi linii, care vor permite o creștere de până la 20% a capacității de producție, la peste 35.000 tone de produse anual.

“Rebrandingul din acest an, în care am preluat denumirea celui mai cunoscut brand al nostru, va fi însoțit de cel mai amplu program de investiții al companiei din ultimii 18 ani. Obiectivul final este creșterea competitivității produselor Metigla și extinderea companiei la nivel național și internațional. Am început cu investiții în tehnologie, fiind printre puținii jucători din această piață care lucrează deja cu roboți industriali. Aceasta ne va permite reducerea timpilor de lucru, eficientizarea procesului prin automatizarea producției și îmbunătățirea timpilor de livrare. O altă inovație, pe care urmează să o implementăm până la finalul anului, este un nou sistem informatic integrat, care va gestiona toate procesele companiei și va susține dezvoltarea pentru următorii 5-6 ani”, spune Liviu Mistodinis, Director General Metigla.

Compania cu capital belgian, specializată în producția de învelitori și sisteme metalice, are o fabrică la Ceptura, județul Prahova, unde produce sisteme complete pentru acoperiș și hale metalice: țiglă metalică, tablă prefalțuită, sisteme pluviale, tablă cutată, panouri termoizolante și profile zincate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.