Galaxy C7 Pro a fost anunţat. Vezi specificatiile si pretul ..

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 18 Ianuarie 2017 392 ori
Google+ WhatsApp
Galaxy C7 Pro a fost anunţat. Vezi specificatiile si pretul ..
Galaxy C7 Pro a fost anunţat. Vezi specificatiile si pretul ..

Seria de dispozitive mid-range premium Galaxy C de la Samsung merge înainte. Noul membru este numit C7 Pro, dedicat pieţei chineze. Se pare că acesta este o alternativă la modelul Galaxy A7, fiind echipat cu hardware similar şi cu o construcţie unibody metalică.

 

 

Deşi acest smartphone nu este disponibil în Europa în mod oficial, acesta poate fi probabil comandat fără probleme din magazinele online din China. Galaxy C7 Pro este echipat cu un display Super AMOLED cu diagonală de 5,7” şi rezoluţie Full HD, 4 GB memorie RAM şi un chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm. Spaţiul de stocare de 64 GB se poate extinde cu card-uri microSD de până la 256 GB, însă cei care vor apela la această capabilitate vor renunţa la cel de-al doilea locaş pentru cartele nano-SIM.

Sistemul foto este asigurat de doi senzori de 16 megapixeli. Cel de pe spate este echipat cu un obiectiv cu diafragmă f/1.9 şi blitz dual-led, în timp ce camera din faţă beneficiază de un obiectiv similar, dar nu şi de blitz. Procesorul limitează însă filmarea la doar 1080p cu 30 de cadre pe secundă pe ambele camere. Pentru un asemenea hardware, acumulatorul de 3.300 mAh pare de ajuns pentru a asigura măcar o zi de utilizare normală, însă lansarea cu Android 6.0.1 din fabrică a fost dezamăgitoare, având în vedere disponibilitatea de mai multe luni a noului Android 7.0. Galaxy C7 Pro se lansează în China în viitorul apropiat, la un preţ de aproximativ 405$, echivalentul a 2.800 yuan. 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.