Philips lanseaza cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piata

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 13 Ianuarie 2017 326 ori
Google+ WhatsApp
Philips lanseaza cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piata
Philips lanseaza cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piata

Cloe.ro iti prezinta cel mai mare monitor 4K curbat, de pe piata:

 

 MMD, partenerul licentiat al Philips pentru productia de monitoare a lansat un nou model curbat de 40 de inci cu caracteristici MultiView, BDM4037UW - Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD. Acest nou model este cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care se bucura de tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cât se poate de apropiate de realitate.

Noul monitor BDM4037UW are un panou de inalta performanta ce livreaza imagini la o rezolutie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). in plus, acest ecran Philips utilizeaza o tehnologie avansata multi-domeniu de aliniere verticala, care are ca rezultat un raport de contrast foarte ridicat, static, pentru imaginile intense, vii si stralucitoare. De asemenea, datorita tehnologiei de gestionare si optimizare a pixelilor, ecranul vine cu un unghi larg de vizualizare de 178/178 grade. Fata de precedentele modele de monitoare care ofereau o gama de culori tipica Ultra Wide Color de 72% acesta ofera una de 85% din spectrul NTSC, afisând imagini cât mai aproape de realitate.

Spre deosebire de imbunatatirile care functioneaza prin modificarea setarilor software-ului pentru reglarea balansului de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristica ce intensifica imaginile. philips-lanseaza-cel-mai-mare-monitor-4k-curbat-de-pe-piata_2 MultiView permite utilizatorilor sa foloseasca pâna la patru surse video afisate pe ecran – toate in Full HD. Imaginile se pot aranja in doua moduri diferite: 1) Modul Picture-by-Picture, care este util in salile de comanda (control room) sau in utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alaturate pentru a sustine o colaborare cât mai productiva. Acest mod imparte ecranul in mai multe sectiuni. 2) Modul Picture-in-Picture, ajuta la urmarirea anumitor informatii pe o mica fereastra in timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale. philips-lanseaza-cel-mai-mare-monitor-4k-curbat-de-pe-piata philips-lanseaza-cel-mai-mare-monitor-4k-curbat-de-pe-piata Pentru prevenirea scintilatiei si a oboselii ochilor utilizatorilor, efecte care pot fi experimentate prin utilizarea altor modele de monitoare cu afisaje de tip LED-backlit, cel mai mare monitor curbat de pe piata la ora actuala are in dotare tehnologia Philips Flicker-free. Noul monitor Philips BDM4037UW o sa fie disponibil in magazinele de specialitate incepând cu luna aceasta, la un pret recomandat de 3.369 lei. 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.