Bluboo Maya Max 4G+, phablet cu design premium la un cost rezonabil

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 08 Decembrie 2016 723 ori
Google+ WhatsApp
Bluboo Maya Max 4G+, phablet cu design premium la un cost rezonabil
Bluboo Maya Max 4G+, phablet cu design premium la un cost rezonabil

Noul Maya Max 4G+ este un phablet cu preţ accesibil, care vine într-o carcasă din sticlă şi metal finisat la un nivel de calitate ridicat.

 

Cu ecranul de 6.0”, Maya Max 4G+ vine dotat cu un pachet echilibrat de functii, incluzând procesor octa-core, 3GB memorie RAM, cameră foto de 13MP şi 32 GB spaţiu de stocare intern, respectiv un acumulator de 4200 mAh care acopera necesarul de energie. Telefonul este incadrat la categoria phablet, cu o carcasă de 9 mm grosime, încadrând un ecran care ocupă mai bine de 80% din partea frontală a telefonului. Este protejat de un scut Gorilla Glass cu margini curbate, ecranul de 6” cu tehnologie IPS foloseşte doar rezoluţie HD, panoul LCD furnizat de Sharp compensând însă prin calitatea imaginii. Fără butoane capacitive sub ecran, interfaţa Android se completeaza cu taste de navigare virtuale, profitând de spaţiul generos disponibil pentru afişare.

Se gaseste în versiuni de culoare alb-auriu şi negru, Bluboo Maya Max 4G+ foloseşte aliaj de aluminiu pentru partea din spate şi rama laterală, respectiv policarbonat pentru capetele carcasei. Finisajele au o calitate buna, suprafeţele vopsite având aderenţă bună în palme şi rezistenţă la murdărire. Singurul dezavantaj, consecinţă inevitabilă construcţiei masive şi folosirii unui acumulator de 4200 mAh, este greutatea de 211 grame. Altfel, carcasa cu dimensiuni 162 x 82 x 9 mm încape cu destulă uşurinţă în majoritatea buzunarelor. Maya Max 4G+ nu oferă prea multe elemente distinctive în afara ramei laterale finisată pentru rxpunerea luciului metalic. Ecranul de 6” se incadreaza intr-o ramă îngustă şi lasă câte 1 cm spaţiu liber în partea de jos şi deasupra, unde găsim camera frontală de 5MP, senzorul de proximitate şi casca audio.  

https://youtu.be/e4PCwbP1L6w 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.