Ce poate sa faca super smartphone-ul care costa peste 29.000 de euro!

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 15 Noiembrie 2016 635 ori
Google+ WhatsApp
Ce poate sa faca super smartphone-ul care costa peste 29.000 de euro!
Ce poate sa faca super smartphone-ul care costa peste 29.000 de euro!

Atunci cand producatorul britanic de telefoane, Vertu, s-a asociat cu Bentley pentru a produce super-smartphone-ul, mutarea a parut logica iar alaturarea celor doua companii ceva normal.

 

Seria "Signature for Bentley" este creata pentru a avea un smartphone care sa se potriveasca cu scaunele de piele si masinile de lux. La fel ca Bentley, Vertu tinteste clientii care vor sa plateasca sume uriase pentru produse premium. Cel mai ieftin model costa in jur de 3.000 de lire, actuala serie avand preturi intre 10.300 de lire si 14.000 de lire.

ce-poate-sa-faca-super-telefonul Insa pentru cea mai buna varianta, Vertu a oferit pe site-ul oficial o versiune pentru clientii care doresc sa-si customizeze propriul design. De exemplu, poti alege telefonul de baza, cu piele de aligator si diamante iar pretul poate ajunge la 25.000 de lire (aprox 29.000 de euro). Precum cele mai bune produse high-end, cumpararea unui telefon Vertu reprezinta si intrarea intr-un club select: proprietarii telefonului primesc acces la Vertu Concierge, ceea ce reprezinta un Siri din viata reala sau un service disponibil 24/24. De asemenea, exista si Vertu Life unde se fac rezervari pentru evenimente de la show-uri de fashion private pana la bilete la finala Wimbledon! Iar melodia telefonului este inregistrata de catre Orchestra Simfonica din Londra!     mobilier-copii-personaje-fete 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.