Veste mare pentru Apple inainte de lansare! Care este cel mai popular telefon din lume

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 07 Septembrie 2016 432 ori
Google+ WhatsApp
Veste mare pentru Apple inainte de lansare! Care este cel mai popular telefon din lume
Veste mare pentru Apple inainte de lansare! Care este cel mai popular telefon din lume

Ultimul raport al firmei de cercetare Strategy Analytics a aratat ca Apple are in acest moment primele doua cele mai vandute smartphone-uri din lume la ora actuala. iPhone 6s este cel mai vandut telefon din lume in al doilea trimestru din 2016, fiind estimate 14.2 milioane de unitati vandute, in timp ce pe locul 2 se afla iPhone 6 cu 8.5 milioane de unitati.

 

 

Analistul de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo, a prezentat cele 15 modificari majore pe care le vor avea cele 2 noi telefoane de la Apple. Cei de la Forbes il citeaza pe Kuo si fac un rezumat: 1. Noi display-uri True Tone precum cele de pe iPad Pro, cu senzor de proximitate cu laser la baza pentru un raspuns mai rapid 2. Vor veni in 3 variante: cu 32GB, 128GB si 256GB memorie interna 3. iPhone 7 Plus va avea doua camere de 12MP, una dintre ele fiind wide si cealalta telephoto 4.

Senzori pentru lumina ambientala upgradati la camerele de pe cele 2 modele de iPhone pentru poze mai bune in lumina scazuta 5. LED-urile flash se dubleaza la 4 avand si culori calde, si reci 6. Dispare jack-ul de 3.5mm pentru casti 7. Casti pentru portul Lightning si un adaptor ce leaga castile de 3.5mm cu portul 8. Un al doilea difuzor extern si un amplificator integrat pentru un sunet mai bun. 9. Rezistenta la apa IPX7 - pot sa fie introduse in apa pentru pana la 30 de minute. 10. 2GB de RAM pentru iPhone 7 si 3GB de RAM pentru iPhone 7 Plus 11. Noul chipset A10 va avea viteza CPU de pana la 2.45GHz si performanta cu pana la 30% mai mare ca precedentul 12. 3D Touch 2.0 cu mai mult feedback haptic distinct 13. Butonul pentru home va fi inlocuit cu un senzor cu feedback haptic 14.

Liniile de antena de pe partea din spate vor disparea la ambele versiuni 15. Doi noi culori: dark black si piano black (cel de-al doilea fiind doar pentru versiunile de 256GB. Dispare space grey. Diferenta dintre cele 2 telefoane lansate de Apple o sa fie mai mare decat in anii precedenti cand marimea display-ului era principala diferenta - pe langa sistemul dual camera, iPhone 7 Plus va fi si unul dintre cele mai puternice telefoane la ora actuala. 1830       

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.