Cloe.ro te ajuta sa ramai sanatos pe parcursul sezonului rece

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 08 Octombrie 2015 421 ori
Google+ WhatsApp
Cloe.ro te ajuta sa ramai sanatos pe parcursul sezonului rece
Cloe.ro te ajuta sa ramai sanatos pe parcursul sezonului rece
A, B, C, D, E sunt vitaminele care fac minuni incepand din luna septembrie si pe tot parcursul sezonului rece. Invatand acest "alfabet"vom descoperi remediul virozelor si afectiunilor de sezon.

Vitamina A creşte rezistenţa la raceala, guturai sau gripa de sezon. Vitaminele din complexul B lucreaza in favoarea noastra impotriva virozelor respiratorii şi gripă. Iar vitamina C este cel mai bun aliat cănd vine vorba despre imunitate.

"In perioada de toamnă-iarnă, necesarul de vitamine al organismului este mai mare. Organismul este suprasolicitat de efortul de adaptare la temperaturile scăzute. In aceste condiţii cresc arderile, dar creşte şi consumul de vitamine şi minerale. De aceea, uneori dieta nu este suficientă şi avem nevoie de suplimente nutritive pentru a preveni virozele respiratorii şi gripa", arată conf. dr Dumitru Matei, şeful Catedrei de Medicină de Familie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila".

In plus, exista un complex de multivitamine si minerale adaptat special corpului femeilor, pe care il gasiti pe site-ul magazinului www.cloe.ro: ON OptiWomen 60 capsule

Stimularea imunităţii

De departe, vedeta sezonului racoros este vitamina C, recunoscută pentru rolul său in prevenirea infecţiilor respiratorii si stimularea imunităţii. Doza zilnică recomandata de vitamina C este de 35-65 mg pentru copii si 60-100 mg pentru adulţi. Fumătorii, femeile insărcinate, cele care alăptează, au nevoie de un boost de vitamina C. Dacă sunteţi fumător şi vreti sa eliminati raceala de pe lista in această iarnă, atunci consumati fructe si legume bogate in vitamina C, precum kiwi, portocale, lămăi, măceşe, varză roşie.

O alternativa rapida vine de la SCITEC NUTRITION Vitamina C 1000 - 100 capsule, sau QNT Vitamina C 1000 100 capsule, la oferta de pret, pe Cloe.ro.

Poze SCITEC NUTRITION Vitamina C 1000 - 100 capsule

Vitamine si minerale la oferta pe www.cloe.ro

Prietenă bună cu vitamina C in sezonul rece este vitamina A, recomandată pentru combaterea infecţiilor. Vitamina A se găseşte in mod natural in alimentele de origine animală: ficat, unt, ouă.

Daca vi se pare greu de retinut toata aceasta schema de vitaminizare, puteti opta pentru acest produs care contine tot necesarul de vitamine si minerale pentru sezonul rece: Biotech One A Day Vitamine & Minerale 100 tablete.

Poze Biotech One A Day Vitamine & Minerale 100 tablete

Vitamine si minerale la oferta pe www.cloe.ro

Vitamina E este si ea esentiala pentru stimularea imunităţii in sezonul de toamna-iarna, dar este cunoscută si mai mult prin proprietăţile sale antiimbătrănire. Vitamina E are proprietăţi antiinflamatoare, antioxidante şi o putem procura din alimente de origine animală (ficat, gălbenuş de ou, unt), căt şi de origine vegetală (alune, migdale, fistic, germeni de grău, cereale integrale, ulei de măsline, de palmier, de floarea-soarelui).

Alternativa vine tot de la SCITEC NUTRITION Vitamina E 100 caspule, pe care le gasiti pe site-ul magazinului Cloe.ro.

Poze SCITEC NUTRITION Vitamina E 100 caspule

Vitamine si minerale la oferta pe www.cloe.ro

In sezonul rece, pentru barbati, Cloe.ro recomanda complexul de vitamine si multiminerale Biotech Multivitamin for Men 60 tablete.

Poze Biotech Multivitamin for Men 60 tablete

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.