Descoperă experiențele care îți vor transforma stilul de viață cu noul Samsung Galaxy S6 edge

Publicat in Cloe.ro de catre Cloe.ro 07 Octombrie 2015 1855 ori
Google+ WhatsApp
Descoperă experiențele care îți vor transforma stilul de viață cu noul Samsung Galaxy S6 edge
Descoperă experiențele care îți vor transforma stilul de viață cu noul Samsung Galaxy S6 edge
 Telefonul Samsung Galaxy S6 Edge este disponibil pe magazinul tau online Cloe.ro .
Este de remarcat faptul ca ,Galaxy S6 Edge a castigat premiul pentru „Cel mai bun telefon „ la Premiile Telefon TechRadar 2015. Ceremonia a avut loc în luna iulie a acestui an, și judecătorii noștri păreau să iubească noul ecran curbat inovator , precum și  reproiectarea Samsung .
samsung-galaxy-s6-edge
Samsung Galaxy S6 Edge reprezinta combinatia perfecta intre sticla si metal .
Dispozitivul vine ,pentru ambele camere, cu o rezolutie imbunatatita si diafragma F1.9 ,care iti permit sa creezi imagini cu plus de claritate .Pentru a pune automat camera in functiune se apasa butonul „ HOME” de doua ori.
Pe noul Samsung Galaxy S6 Edge poti semnaliza in culori diferite 5 contacte favorite.Chiar daca telefonul este asezat invers , e mai usor sa vezi cine te contacteaza datorita notificarilor bazate pe culoare.
Samsung_Galaxy_S6_Edge_review_13
Telefonul are cel mai rapid sistem de pornire si de lansare a aplicatiilor.Ai parte de rezultate fara precedent,imbogatite de eficienta energetica.Ai la dispozitie functii de multitasking si multimedia optimizata prin configuratia 64-bit LPDDR4 si GPU avansat .
Telefonul Samsung Galaxy S6 edge asigura o acuratete impecabila a imaginii datorita display-ului 5.1” Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED.Fiecare imagine va fi superb redata,o experienta unica vizuala si o claritate fara competitie in urma imbunatatirii functiei de luminozitate si a densitatii pixelilor.
image-2015-08-13-20355534-0-s6-edge
 
Datorita incarcarii ultra-rapide , telefonul Samsung Galaxy S6 edge se incarca  de 1.5 ori mai repede decat oricare dintre modelele anterioare.
Este compatibil cu o multitudine de dispozitive multumita functiei de reincarcare wireless.
SM-G925WZKABMC-17-0
Nivelul de siguranta este fara egal datorita solutiilor de securitate de inalta eficienta : KNOX, un cititor de amprente.
Samsung_Galaxy_S6_Edge_review_14
 Aplicația de plată este integrata in telefonul Samsung Galaxy S6 edge,si este  compatibilă cu NFC și coduri de bare.
Telefonul se poate conecta la Samsung Smart TV prin BLE (Bluetooth Low Energy), astfel filmele se vor vedea atat pe ecranul telefonului cat si pe cel al televizorului .
 
 
Pentru mai multe informatii generale ,acceseaza magazinul online Cloe.ro 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.