Măsuri de ultimă oră în Prahova, pentru înmatricularea DE URGENȚĂ a tuturor mașinilor Euro 6

Publicat in Auto & Moto 24 August 2018 1423 ori
Google+ WhatsApp
Măsuri de ultimă oră în Prahova, pentru înmatricularea DE URGENȚĂ a tuturor mașinilor Euro 6
Măsuri de ultimă oră în Prahova, pentru înmatricularea DE URGENȚĂ a tuturor mașinilor Euro 6

Prefectura Prahova le-a transmis, vineri, cetățenilor care au programări on-line pentru înmatricularea unui autovehicul Euro 6, după data de 31 august, să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, din strada Vasile Lupu, nr.60, Ploiești, cu documentația necesară înmatriculării, până la 31 august 2018.

"Toate persoanele aflate în această situație vor fi primite în audiență de șeful serviciului, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30 și 18.30. Măsura are la bază intrarea în vigoare a prevederilor Regulamentului UE nr.1151/2017 al Comisiei Europene, privind omologarea vehiculelor, care precizează că vehiculele noi din categoriile M1, M2 și N1 (categoria vehiculelor se regăsește la rubrica «J» din Cartea de Identitate a Vehiculului emisă de R.A.R.) trebuie înmatriculate până la data de 31.08.2018", au explicat reprezentanții Prefecturii.

La nivel național, până pe 31 august, sunt așteptate în jur de 30.000 de persoane fizice și juridice, care să înmatriculeze mașini noi. Autovehiculele Euro 6 nu vor mai putea fi înmatriculate începând cu 1 septembrie, pentru că se dorește trecerea cât mai repede la noua normă de poluare, Euro 7.

Cei care nu reușesc să-și înmatriculeze mașina până la termenul de 31 august riscă să rămână cu autoturismul neînmatriculat, chiar dacă este nou.

" Se actualizeză norma de poluare. Noi până acum eram obişnuiţi cu normă Euro 4, 5, 6. Acum norma în vigoare este Euro 6 şi ar trebui să trecem la Euro 7. Dar până la Euro 7 mai sunt nişte etape intermediare. La 1 septembrie ajungem la una dintre aceste etape de îmbunătăţire a standardului Euro 6", a explicat Adrian Mitrean, analist auto, pentru bzi.ro.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.