Vești proaste pentu toți șoferii: prețurile polițelor RCA vor EXPLODA

Publicat in Auto & Moto 15 August 2018 631 ori
Google+ WhatsApp
Vești proaste pentu toți șoferii: prețurile polițelor RCA vor EXPLODA
Vești proaste pentu toți șoferii: prețurile polițelor RCA vor EXPLODA

O Directivă a Uniunii Europene impune autorităților din România să crească prețul polițelor de asigurare obligatorie RCA, ceea ce va duce la o scumpire chiar și 50% a acestora.

 

După ce timp de un an şi jumătate tarifele au fost reglementate strict şi şoferii au plătit asigurări mai ieftine, Comisia Europeană cere ca din toamnă să fie eliminat orice articol din lege care face referire la costurile asigurărilor.

Pentru șoferi asta ar putea însemna scumpirea poliţelor obligatorii şi cu 50%, spun analiştii din piaţă.

Specialiştii Comisiei Curopene cer eliminarea unor articole din lege. Unul le impune asigurătorilor să nu aibă cheltuieli administrative mai mari de 25%, informează Antena 3.

Prin altul, le interzice să emită - chiar şi în cazul şoferilor cu risc ridicat de accident - poliţe mai scumpe cu 36% decât costul asigurării din anul precedent.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.