Veste proasta pentru ploiestenii posesori de Audi A4, A5, A6, A7, Q5 şi Q7

Publicat in Auto & Moto 03 Septembrie 2014 2391 ori
Google+ WhatsApp
Veste proasta pentru ploiestenii posesori de Audi A4, A5, A6, A7, Q5 şi Q7
Veste proasta pentru ploiestenii posesori de Audi A4, A5, A6, A7, Q5 şi Q7

 

Constructorul de automobile de lux Audi, divizie a grupului german Volkswagen, a anunţat vineri că va rechema la service aproximativ 70.000 de automobile vândute la nivel mondial pentru o problemă legată de sistemul de asistenţă la frânare.

 

 

 

 

Modelele vizate de această acţiune sunt A4, A5, A6, A7, Q5 şi Q7 construite în perioada martie-decembrie 2012 şi dotate cu motoare diesel de trei litri TDI.

 

Un purtător de cuvânt de la Audi a precizat că există riscul ca o cantitate mică de ulei de motor să ajungă în sistemul de asistenţă la frânare via conducta de depresiune.

 

'Vehiculele pot frâna în continuare, însă este nevoie de o presiune mult mai mare pe pedala de frână', a informat Audi într-un comunicat de presă.

 

Constructorul auto a precizat că este nevoie de schimbarea conductei de depresiune, o operatiune  gratuită şi care durează aproximativ o jumătate de oră.

 

Audi intenţionează să investească 22 de miliarde de euro în perioada 2014 - 2018, pentru a trece în faţa rivalului BMW şi a ocupa poziţia de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux.AGERPRES

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.