Ai maşină înmatriculată în Bulgaria? La ce riscuri te expui

Publicat in Auto & Moto 20 August 2014 2571 ori
Google+ WhatsApp
Ai maşină înmatriculată în Bulgaria? La ce riscuri te expui
Ai maşină înmatriculată în Bulgaria? La ce riscuri te expui

Maşinile cu numere de Bulgaria sunt verificate de poliţişti în mai multe judeţe. 

 
 

În ultimele zile, poliţiştii români, împreună cu colegii lor bulgari au acţionat simultan pe teritoriul celor două state pentru siguranţa traficului rutier. 

 

Pe perioada controalelor, 20 de poliţişti români şi 11 poliţişti bulgari au acţionat în judeţele Constanţa, Călăraşi, Dolj şi Giurgiu, controlând 310 autovehicule, dintre care 197 înmatriculate în România şi 98 în Bulgaria. 

 
 

 

În urma controalelor, pe teritoriul României a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 20.000 lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute 24 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce. 

 

Simultan, pe teritoriul Bulgariei, au acţionat şapte poliţişti bulgari şi cinci poliţişti români. Au fost controlate 53 de autovehicule, dintre care 15 înmatriculate în Bulgaria şi 32 înmatriculate în România, fiind aplicate 12 sancţiuni, în valoare de 600 leva.  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.