Te-ai trezit cu masina avariata de inundatii? Vezi cum pot primi despăgubiri

Publicat in Auto & Moto 07 Mai 2014 2015 ori
Google+ WhatsApp
Te-ai trezit cu masina avariata de inundatii? Vezi cum pot primi despăgubiri
Te-ai trezit cu masina avariata de inundatii? Vezi cum pot primi despăgubiri

Ce se întamplă cu despăgubirile pentru şoferi în cazul ploilor abundente din ultima perioadă? Mai nimic.

 

 

 

Reprezentanţii societăţilor de brokeraj în asigurări explică faptul că poliţa CASCO protejează autovehiculul în caz de inundaţie, doar cu o condiţie.

 

„Pătrunderea în locuri inundate reprezintă excludere de la riscul de inundaţie", a precizat Viorel Vasile, reprezentant al societății de brokeraj în asigurări "Safety Broker, citat de capital.ro.

 

Aşa îi apără poliţa de asigurare pe şoferi. Prin urmare, deloc.

 

Poliţa CASCO protejează autovehiculul în caz de inundaţie, dar numai în situaţia în care defecţiunea nu se produce din vina şoferului, explică reprezentantul societăţii de brokeraj în asigurări.

 

Astfel, dacă se constată că maşina era parcată în faţa blocului, iar o ploaie abundentă i-a provocat stricăciuni, atunci compania de asigurare va suporta costurile de reparaţie. Însă, în cazul în care şoferul conducea pe stradă şi a intrat cu maşina într-un loc gata inundat, fapt ce a dus la defecţiuni, nu vor fi acordate despăgubiri. Deloc.

 

Si, cum ploile puternice căzute în ultimele zile a afectat foarte mult traficul auto şi a produs, totodată, mari defecţiuni maşinilor, răspunsul vine implacabil: fiecare şofer îşi va plăti singur daunele, cum va putea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.