Stiai ca exista masini de vanzare din Germania, second hand, care se pot cumpara in leasing? Afla cum!

Publicat in Auto & Moto 15 Ianuarie 2021 3120 ori
Google+ WhatsApp
Stiai ca exista masini de vanzare din Germania, second hand, care se pot cumpara in leasing? Afla cum!
Stiai ca exista masini de vanzare din Germania, second hand, care se pot cumpara in leasing? Afla cum!

Oferta de masini de vanzare Germania second hand este in continua crestere, in ciuda contextului cauzat de pandemia de COVID-19. Romanii nu mai prefera pietele clasice de autoturisme la mana a doua, ci isi indreapta atentia spre oferta companiilor specializate in acest domeniu.

Procesul de achizitie este unul mult mai transparent, pot beneficia de suport avizat in luarea deciziei, dar au la dispozitie si anumite metode flexibile de plata. Autoturismele rulate se pot achizitiona prin leasing auto sau credit, intrucat companiile mari din industria auto second hand au incheiat parteneriate multipli finantatori din Romania.

Avansul incepe de la 10% din valoarea autovehiculului

Fiecare finantator are propriile reguli in accesarea unui program de finantare auto. Variaza cuantumul avansului pe care trebuie sa il achiti pentru a fi eligibil, dar si rata dobanzii, perioada minima si maxima de finantare, existenta sau nu a comisionului de analiza sau documentele justificative necesare la dosar.

Daca unii finantatori sunt mai flexibili in integrarea in programul de leasing, altii au conditii specifice stricte. Cauta o companie auto care a intemeiat parteneriate durabile cu o varietate cat mai mare de finantatori, astfel incat sa ai suficiente optiuni din care sa alegi. Astfel, castigi timp si vei reusi sa faci la timp investitia, fara sa mai amani achizitia auto. Exista finantatori care permit plata sezoniera / trimestriala, in functie de tipul de activitate al companiei sau care iti garanteaza asigurarea full casco pe toata durata contractului.

Specialistii auto se ocupa de relatia cu firma de leasing de la A la Z

Colaborarea cu o companie specializata in industria auto second hand te va scuti de multiple ezitari si necunoscute. Inca de la inceput, cand iti asigura asistenta in identificarea masinii potrivite, si pana la momentul accesarii unui program de leasing auto, cand intermediaza relatia cu finantatorul, vei primi sprijin constant. Exista companii care iti permit sa accesezi un credit extern.

Echipa se deplaseaza in tara de origine a autoturismului, iar achizitia se face direct in numele tau, astfel incat sa fii scutit de plata de TVA prin creditul extern intra-comunitar. Dincolo de aceste aspecte, tine cont si de transparenta care iti este asigurata pe tot procesul de cumparare. Stii exact care sunt formalitatile, totul se desfasoara in siguranta si primesti garantie la orice achizitie. Acest lucru te scuteste de orice risc comun pietelor clasice.

Auto rulate Mercedes, BMW, VW, Ford si nu numai, se pot cumpara in leasing de la Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro este una dintre cele mai recomandate companii din industria auto second hand. Nivelul de profesionalism pe care il dovedesc in activitatea zilnica atinge cele mai inalte standarde. Echipa de experti iti sta la dispozitie in fiecare moment, de la alegerea masinii potrivite pentru tine din oferta sau furnizarea ei la comanda, pana la intermedierea relatiei cu firma de leasing.

Gasesti un sprijin de nadejde in fiecare clipa, iar comunicarea este una deschisa, informala, bazata pe respect reciproc. Daca esti in cautare de auto rulate Mercedes, vezi aici, BMW, Ford, VW, Audi, Jeep, Jaguar, Mazda, Lexus, Toyota, Hyundai, Maserati sau orice alt brand, merita sa alegi Auto-leasing.ro. Vei beneficia de calitate premium la cel mai bun pret si de garantie la orice achizitie. Istoricul service si kilometrajul sunt intotdeauna reale.

Drumuri bune!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.