Autodoc Club - sau cum poți afla totul despre mașini, cu o singură aplicație

Publicat in Auto & Moto 05 Iunie 2020 1203 ori
Google+ WhatsApp
Autodoc Club - sau cum poți afla totul despre mașini, cu o singură aplicație
Autodoc Club - sau cum poți afla totul despre mașini, cu o singură aplicație

Începând cu anul 2020, compania germană de distribuire a pieselor auto în Europa, Autodoc, pune la dispoziție tuturor utilizatorilor platforma gratuită recent dezvoltată, cunoscută sub numele de Autodoc Club.

Datorită faptului că a intrat pe piață oferind un concept realmente unic, Autodoc a beneficiat încă din primii ani de o cifră de afaceri aflată în continuă creștere. Compania are deja 12 ani de existență, principalul scop fiind de a furniza proprietarilor de autovehicule posibilități mult mai bune (atât din punct de vedere calitativ, cât și financiar) de achiziționare a pieselor auto necesare. În mod normal, acestea sunt achiziționate direct de service-urile auto, care practică comisioane la prețuri alarmante. Din fericire, încă de la începutul anului 2020, Autodoc vizează să se extindă prin intermediul platformei inovatoare de plasare a comenzilor.

Pentru ce se folosește aplicația Autodoc Club?

Dezvoltarea tehnologiei și accesul din ce în ce mai rapid la dispozitivele de ultimă generație au fost punctul de inspirație al companiei germane Autodoc. Așa se face că, începând cu prima lună a anului 2020, aplicația Autodoc Club este disponibilă în peste 25 de limbi europene. Aici vei găsi aproximativ 1300 de manuale de reparații pe care le poți deschide folosind un soft pentru fișiere tip PDF, alături de 2484 tutoriale video extrem de informative. Cu ajutorul lor, îți vei putea repara singur mașina – ca un mecanic adevărat. Pe lângă acestea, pe pagina web a Autodoc Club vei beneficia de ajutor specializat. Dacă nu găsești un manual specific pentru modelul mașinii tale, îl poți solicita direct pe site.

Un alt avantaj extrem de benefic al platformei este dat de posibilitatea identificării pieselor de schimb necesare mașinii într-un timp extrem de scurt. Astfel, poți găsi întocmai elementele dorite, necesare pentru a întreprinde reparații la nivelul mașinii tale. Pe Autodoc Club ai acces atât la informații, cât și la mijloacele necesare pentru a-ți repara autoturismul în cel mai scurt timp posibil – și cu cele mai mici costuri.

Însă există și alte întrebuințări ale Autodoc Club, printre care și posibilitatea de a salva manualele și a le folosi ulterior, oricând ai nevoie. Acesta este prilejul ideal pentru a găsi întotdeauna informațiile necesare, chiar și atunci când ești într-o criză de timp.

Cine poate folosi aplicația Autodoc Club?

Fiind o aplicație pe care o poți obține în mod gratuit, aceasta poate fi descărcată de pe Google Play (pentru dispozitive cu sistem de operare Android) sau App Store (pentru cele care folosesc sistemul de operare iOS). Potrivit statisticilor, aplicația este aproape de a deveni una dintre cele mai populare în domeniul auto, fiind extrem de utilă pentru un număr mare de persoane. Atât femeile, cât și bărbații se vor putea bucura de avantajele acestei aplicații, în egală măsură.

În plus, ai la dispoziție instrucțiuni detaliate pentru fiecare pas, alături de produsele și accesoriile necesare pentru a întreprinde singur orice reparație. Mai mult, oricând ai întrebări fără răspuns, specialiștii de la Autodoc îți stau mereu la dispoziție. De îndată ce le adresezi nelămuririle, îți vor sări rapid în ajutor.

Întreținerea mașinii, atât pe interior, cât și pe exterior a fost tot timpul posibilă. Cu Autodoc Club însă, beneficiezi de un cost mult mai scăzut față de ceea ce se găsește pe piață – atât în materie de piese auto de schimb, cât și în materie de calitate. Oferă-i mașinii tale cea mai bună întreținere, pentru a te bucura de drumuri lungi (și fără probleme) mult timp de acum înainte!

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.