Primaria a decis: rãmânem cu țânțarii si cãpusele!

Publicat in Administratie 10 Mai 2018 1491 ori
Google+ WhatsApp
Primaria a decis: rãmânem cu țânțarii si cãpusele!
Primaria a decis: rãmânem cu țânțarii si cãpusele!

Propunerea primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, de a se declara stare de alertă pentru efectuarea imediată a dezinsecției în Ploiești nu a fost votată de Comandamentul Local pentru Situații de Urgență.

Mai mulți șefi de deconcentrate și viceprimarii PSD - Cristian Ganea, respectiv ALDE - George Pană s-au abținut, fiind înregistrat și un vot împotrivă, astfel încât proiectul primarului Dobre a căzut la vot.

Culmea, în ședința comandamentului din această dimineață, reprezentantul DSP Prahova a susținut că nu se impune declararea unei situații de alertă, deși prima dată a votat pentru o astfel de decizie!

Reamintim că primarul Ploieștiului a susținut că, în contextul blocării licitației pentru desemnarea unui operator DDD (dezinsecție, dezinfecție, deratizare) de contestații, declararea stării de alertă era singura cale legală pentru rezolvarea crizei căpușelor și țânțarilor.

Pentru că proiectul nu a fost aprobat, în Ploiești nu se vor face lucrări de dezinsecție, dezinfecție și deratizare decât după finalizarea licitației, proces care poate dura chiar și câteva luni bune.

În tot acest timp, ploieștenii trebuie să se ferească de căpușe purtând pantaloni lungi introduşi în şosete de culoare deschisă și niciodată sandale, după cum au transmis recent oficialii DSP Prahova.

sursa: www.observatorulph.ro 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.