Anunţul conducerii CSM Ploieşti despre blocarea conturilor şi negocierile cu ANAF-ul

Publicat in Administratie 30 Octombrie 2017 1765 ori
Google+ WhatsApp
Anunţul conducerii CSM Ploieşti despre blocarea conturilor şi negocierile cu ANAF-ul
Anunţul conducerii CSM Ploieşti despre blocarea conturilor şi negocierile cu ANAF-ul

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are conturile blocate şi se confruntă, la fel ca multe dintre structurile subordonate municipalităţii, cu reale probleme financiare, ajungându-se ca baremul pentru arbitri la mai multe meciuri să fie plătit din buzunar de către oamenii din conducere, iar antranamentele sau deplasările să fie achitate tot de conducere sau chiar de sportivi sau părinţi. CSM are conturile blocate de Fisc, însă directorul instituţiei, Silviu Crângaşu, spune că a ajuns la un acord şi că speră ca la mijlocul acestei săptămâni să fie deblocată situaţia.

Datoria, explică Silviu Crângaşu, are o valoare de aproximativ 1,4 milioane de lei şi este generată de neplata unor contribuţii către bugetul de stat. Directorul CSM spune, însă, că în opinia sa este vorba despre o dublă impozitare, explicând că ANAF-ul a tratat vechile contracte încheiate de club cu persoane fizice autorizate drept contracte de muncă, solicitând ca taxele, deja plătite de aceste PFA-uri, să fie achitate de clubul ploieştean.

"Problema urmează ca până cel târziu miercuri să fie rezolvată, dosarul )n.r. pentru eşalonarea datoriei) fiind depus şi aprobat. Mai urmează doar avizul directorului ANAF. În mare parte, activitatea Clubului Sportiv Municipal se desfăşoară în parametri normali, urmând ca în perioada imediat următoare să facem o evaluare a tuturor secţiilor, pentru a stabili bugetul necesar pe anul 2018. Datoria provine de la asimilarea de către ANAF a relaţiei economice dintre club şi PFA-uri ca fiind contracte de muncă. Noi deja am deschis un litigiu în instanţă, prima înfăţişare fiind programată în luna noiembrie", ne-a declarat Silviu Crângaşu, directorul CSM Ploieşti.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.