Ploieştenii, rugaţi să parcheze în afara carosabilului, pentru a nu afecta deszăpezirea

Publicat in Administratie 10 Ianuarie 2017 1126 ori
Google+ WhatsApp
Ploieştenii, rugaţi să parcheze în afara carosabilului, pentru a nu afecta deszăpezirea
Ploieştenii, rugaţi să parcheze în afara carosabilului, pentru a nu afecta deszăpezirea

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, a continuat în intervalul 9 - 10 ianuarie, activitatea de deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești.

În continuare, în cadrul activităţilor de deszăpezire şi combatere a poleiului rămân prioritare căile de acces către spitale, unităţi de învăţământ, poduri, artere principale, nefiind neglijate nici străzile secundare din cartiere.

Municipalitatea face apel la cetăţeni să parcheze maşinile în afara părţii carosabile pentru a nu se îngreuna activitatea de deszăpezire.

Reamintim pe această cale faptul că cetățenii pot solicita intervenţia autorităților sau semnala situaţii deosebite de trafic, apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Ploieşti, la numărul de telefon 0244/984.

Totodată, persoanele în vârstă sau aflate în dificultate, care întâmpină probleme deosebite determinate de condiţiile meteo, pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.