Adăpostul de noapte de la Ploieşti, deschis permanent în această perioadă

Publicat in Administratie 09 Ianuarie 2017 1332 ori
Google+ WhatsApp
Adăpostul de noapte de la Ploieşti, deschis permanent în această perioadă
Adăpostul de noapte de la Ploieşti, deschis permanent în această perioadă

Având în vedere condițiile meteo vitrege din ultimele zile, Primăria municipiului Ploiești informează persoanele interesate că adăpostul de noapte, cu sediul în B-dul Petrolului, nr.8, este deschis permanent în această perioadă.

Aici, persoanele fără adăpost primesc un bon de masă pentru hrană caldă la cantina socială a Fundației “Constantin și Elena”, ceai cald, dispun de televizor și posibilitatea de a se spăla. De asemenea, acestea își pot spăla și rufele de două ori pe săptămână.

Adăpostul are o capacitate de 50 de locuri care pot fi suplimentate cu un număr de 30 de saltele. Având în vedere condițiile meteo, chiar dacă locurile nu sunt suficiente, vor fi găsite soluții ca toate persoanele care solicită găzduire să fie primite în centrul de noapte.

În prezent, peste 70 de persoane sunt găzduite la Adăpostul de noapte.

Totodată, municipalitatea recomandă cetăţenilor care întâlnesc persoane fără adăpost să semnaleze acest fapt la Dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti, la numărul de telefon 0244/954, pentru a se putea interveni operativ, urmând ca acestea să fie transportate şi găzduite la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.