ALEGERI Consiliul Judetean Prahova

Publicat in Administratie 26 Iunie 2016 Actualizat: 26 Iunie 2016 2522 ori
Google+ WhatsApp
ALEGERI Consiliul Judetean Prahova
ALEGERI Consiliul Judetean Prahova

Astazi, la ora 11.00 a început şedinţa de constiuire a Consiliului Judeţean Prahova pentru mandatul 2016 – 2020. Pe ordinea de zi se află validarea celor 37 de consilieri și alegerea președintelui și vicepreşedinţilor.

 

În cazul in care se voteaza in favoarea partidului din care se face parte, in privința desemnării echipei de conducere a instituției nu se așteaptă surprize, Bogdan Toader fiind deja susținut de alianta PSD-ALDE, care deține majoritatea (20 consilieri din 37), pentru a ocupa funcția de președinte CJ în următorii 4 ani.

De asemenea, funcțiile de vicepreședinți vor fi ocupate, cel mai probabil, Vasile Pătraşcu (ALDE) şi Cătălina Bozianu (PMP), votul secret fiind, practic, doar o formalitate.

Reamintim că, în urma alegerilor din 5 iunie, structura politică a Consiliului Judeţean este următoarea: PSD - 16 consilieri, PNL - 15 consilieri, ALDE - 4 consilieri, PMP -2 consilieri. Pentru asigurarea cvorumului era necesară prezenţa a 25 de consilieri (două treimi din numărul total).

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.