Hipodromul Ploiesti va fi dat spre administrare unei firme

Publicat in Administratie 11 Mai 2016 2104 ori
Google+ WhatsApp
Hipodromul Ploiesti va fi dat spre administrare unei firme
Hipodromul Ploiesti va fi dat spre administrare unei firme

Administrația din Ploiești a anunțat că Hipodromul, care a fost modernizat cu fonduri de la bugetul local (50%) și de la Uniunea Europeană (50%), va fi dat spre administrare unei firme.

 

 

Investiția, care depășește 13 milioane de euro, a presupus reabilitarea și extinderea pistei de trap, reabilitarea grajdurilor, construcția unei tribune noi, a unor cabinete veterinare, birouri și clădiri anexă etc.

Procedura prin care hipodromul va fi dat în administrare unei firme urmează să fie efectuată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, care analizează modelele aplicate în cazul unor obiective similare din Marea Britanie și Franța.

Deocamdată, nu se știe pe ce perioadă va fi încheiat contractul.

De asemenea, nu se știe dacă clauzele contractului vor face referire doar la zona strict sportivă (piste, tribune, pariuri) sau și la zona de divertisment (restaurante, terase).

Viitorul administrator al hipodromului va plăti o sumă către Primăria Ploiești, dar nu se cunoaște nici modalitatea prin care va fi calculată această taxa anuală.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.