CJ Prahova a primit ultimele fonduri necesare pentru finalizarea a doua proiecte importante

Publicat in Administratie 06 Mai 2016 Actualizat: 06 Mai 2016 1838 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova a primit ultimele fonduri necesare pentru finalizarea a doua proiecte importante
CJ Prahova a primit ultimele fonduri necesare pentru finalizarea a doua proiecte importante

Consiliul Județean Prahova în calitate de solicitant pe Programul Operațional Regional a primit valoarea aferentă ultimelor cereri de rambursare pentru proiectele 'Restaurarea și consolidarea conacului Pană Filipescu, Filipeștii de Târg, județul Prahova' și respectiv 'Centrul de Afaceri Multifuncțional Lumina Verde - Ploiești'.

 

 

Pentru proiectul 'Restaurarea și consolidarea conacului Pană Filipescu, Filipeștii de Târg' a fost rambursată suma de 97.244,30 lei aferentă cererii depusă la finalul lunii noiembrie 2015. Proiectul cu o valoare totală de 7.496.423 lei a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007 — 2013, Axa prioritara 5 — Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.1 'Restaurarea și valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe'.

Pentru proiectul 'Centrul de Afaceri Multifuncțional Lumina Verde — Ploiești', s-a primit suma aferentă cererilor de rambursare 6,7 și 8, depuse în lunile august, noiembrie 2015 și ianuarie 2016, în valoare autorizată de 14.768,59 lei (cu TVA). Proiectul cu o valoare totală de 40.450.278,35 lei a fost finanțat în cadrul Programul Operațional Regional 2007-2013 — Axa prioritară 1 'Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor — poli urbani de creștere', Domeniul major de intervenție 1.1 'Planuri integrate de dezvoltare urbană', subdomeniul 'Poli de creștere'.

Cu aceste rambursări se consideră finalizate cele două proiecte, urmând a se intra în perioada de utilizare și monitorizare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.