Politia Locala Ploiesti a infiintat un nou post fix. Vezi unde este amplasat

Publicat in Administratie 18 Ianuarie 2016 Actualizat: 18 Ianuarie 2016 1481 ori
Google+ WhatsApp
Politia Locala Ploiesti a infiintat un nou post fix. Vezi unde este amplasat
Politia Locala Ploiesti a infiintat un nou post fix. Vezi unde este amplasat

Poliția Locală Ploiești informează cetățenii că începând cu data de 19 ianuarie 2016, va reînființa postul fix din Cartierul Bereasca - strada Ștrandului, nr. 19 - post ce a mai funcționat în această locație în perioada anilor 2007-2010.

 

În scopul eficientizării relației cu cetățenii, municipalitatea a găsit soluții pentru redeschiderea acestui post permanent, având totodată în vedere și alte cartiere ale Ploieștiului.

Pentru început, programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Prin intermediul acestui post, se are în atenție o mai bună interacționare cu cetățenii, preluarea cu celeritate a sezizărilor/reclamațiilor  și intervenția cu operativitate în soluționarea problemelor semnalate de aceștia.

De asemenea, cetățenii pot discuta cu polițiștii locali și pot obține atât informații de interes local, cât și cu privire la activitatea desfășurată de instituția noastră, domeniile de activitate și aria de competență.

Încercăm astfel să asigurăm în zona respectivă, un climat normal de conviețuire socială, de ordine și liniște publică, fiind mai aproape de cetățeni și soluționând, conform atribuțiilor noastre, problemele semnalate.

Pentru informarea cetățenilor cu privire la funcționarea acestui prim post fix al Poliției Locale, invităm reprezentanții mass-media să fie alături de noi la deschiderea oficială, ce va avea loc în data de 19 ianuarie 2015, ora 13:00, în strada Ștrandului, nr. 19.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.