Consiliul Local Ploiesti, convocat în şedinţă de urgenta

Publicat in Administratie 01 Septembrie 2015 Actualizat: 01 Septembrie 2015 879 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Local Ploiesti, convocat în şedinţă de urgenta
Consiliul Local Ploiesti, convocat în şedinţă de urgenta

Consiliului Local al Municipiului Ploieşti este convocat în şedinţă de urgenta în data de 2 septembrie 2015, începând cu orele 12.00 la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ, etajul I, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 1 la contractul de sponsorizare nr. 954/20.12.2012 încheiat între S.C. OMV Petrom S.A. şi municipiul Ploieşti – iniţiat de viceprimar cu atribuţii de primar Iulian Liviu Teodorescu.

2. Proiect de hotărâre privind asocierea între Municipiul Ploieşti şi S.C. Aleea Raicu S.R.L. – iniţiat de consilierii Cristian Ganea, Marilena Stanciu, Marcian Cosma, George Pană şi Cristian Dumitru.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Ploieşti pe anul 2015 – iniţiat de viceprimar cu atribuţii de primar Iulian Liviu Teodorescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.