Delegaţie chineză, în vizită la Ploieşti FOTO

Publicat in Administratie 01 Septembrie 2015 623 ori
Google+ WhatsApp
Delegaţie chineză, în vizită la Ploieşti FOTO
Delegaţie chineză, în vizită la Ploieşti FOTO

Marți, 01 septembrie 2015, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader împreună cu prefectul Județului Prahova, Rodica Paraschiv, au primit vizita unei delegații din provincia Guangdong din Republica Populară Chineză, condusă de Liu Xiaojie, Secretarul General Adjunct al Guvernului Provinciei Guangdong.

 

Vizita delegației chineze vine în continuarea acțiunilor și evenimentelor organizate atât în județul nostru cât și în China cu partenerii din Provincia Guangdong și reprezintă un pas concret în perspectiva semnării Acordului de Cooperare între Județul Prahova și Provincia Guangdong.

În cadrul întâlnirii, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader și prefectul județului Prahova, Rodica Paraschiv, au făcut o scurtă prezentare a județului arătând totodată interesul pentru investițiile chineze care s-ar putea dezvolta în Prahova, în special în parcurile industriale.

Situată în sudul Chinei, Provincia Guangdong este una dintre cele mai dinamice regiuni economice, cu un PIB de 6,2 miliarde yuani (1.000 miliarde USD), în 2013.

Compartiment Sănătate, Cultură, Învățământ, Mass-Media, Sport-Tineret, ONG-uri.

VEZI AICI FOTO

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.