Primăria Ploiești vrea să se asocieze cu CJ Prahova pentru realizarea a trei proiecte importante

Publicat in Administratie 31 August 2015 569 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploiești vrea să se asocieze cu CJ Prahova pentru realizarea a trei proiecte importante
Primăria Ploiești vrea să se asocieze cu CJ Prahova pentru realizarea a trei proiecte importante

Administrația din Ploiești vrea să se asocieze cu Consiliul Județean Prahova pentru realizarea unor investiții prioritare în municipiu si care pot fi realizate împreună.

 

Potrivit discuțiilor purtate între reprezentanții celor două unitați administrativ – teritoriale au fost identificate trei astfel de investiții:

- Finalizarea Cartierului Eden – cuprinzând un număr de 36 de case pentru care se va identifica posibilitatea atribuirii către medicii care își desfasoară activitatea în Spitalele de pe raza municipiului Ploiești;

- Creșterea mobilității traficului prin realizarea Terminalului Multimodal incluzand și spații de Parcare pentru moduri de transport auto și biciclete (Zona Spital Județean) în Municipiul Ploiești;

- Modernizarea căilor de acces/intrarilor în municipiul Ploiești.

Luni, consilierii locali din Ploieși vor vota constituirea unei comisii care să negocieze posibilitatea asocierii între Primăria Ploiești și CJ Prahova. Totodată, pe parcursul negocierilor, vor mai putea fi identificate și alte lucrări de investiții.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.