Ploiştenii de pe Cuza Vodă nu vor putea beneficia de locuri gratuite în noua parcare

Publicat in Administratie 28 August 2015 649 ori
Google+ WhatsApp
Ploiştenii de pe Cuza Vodă nu vor putea beneficia de locuri gratuite în noua parcare
Ploiştenii de pe Cuza Vodă nu vor putea beneficia de locuri gratuite în noua parcare

Autorităţile locale au demarat procedura de dare în folosinţă a parcării cu 6 etaje de pe strada Cuza Vodă. Direcţia Patrimoniu trebuie să predea imobilul spre administrare SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL, iar aceasta să propună noile tarife ce vor fi practicate. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Ploieşti propunerea da tarif trebuie dezbătută de Consiliul Local care va adopta o hotărâre în acest sens.

 

Din păcate, pentru ploieştenii care locuiesc pe strada Cuza Vodă, autorităţile locale nu întrevăd nicio posibilitate de acordare a unor facilităţi precum parcarea gratuită în imobilul amintit. Singura concesie care s-ar putea produce este acordarea unei reduceri de 50 de bani pentru aceştia.

Aşa că după tot disconfortul şi scandalul provocat de construirea pe jumătate de stradă a acestui imobil, cetăţenii respectivi se vor vedea nevoiţi să „alerge“ cu maşinile prin jurul blocurilor în căutarea unui loc de parcare. Deşi primarul interimar a promis la dezbaterea publică tot felul de facilităţi, acestea s-au risipit ca un fum după câteva luni.

În plus, după cum se mai discută prin sediul primăriei, autorităţile se gândesc şi la concesionarea clădirii unui operator privat care îşi va fixa singur tarifele şi care în mod sigur nu va acorda nicio concesie locatarilor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.