Cum vor să atragă consilierii județeni medici în Ploiești

Publicat in Administratie 24 August 2015 779 ori
Google+ WhatsApp
Cum vor să atragă consilierii județeni medici în Ploiești
Cum vor să atragă consilierii județeni medici în Ploiești

Consilierii județeni din Prahova au inițiat un proiect de hotărâre care vizează acordarea unui pachet de facilități pentru medicii specialiști care vor să vină să lucreze din afara județului la Ploiești.

 

Conform inițiatorilor proiectului, pachetul de facilități va cuprinde, în principal, acordarea unei locuințe de serviciu și a unui abonament de telefonie mobilă gratuit, urmând ca, în funcție de disponibilitatea resurselor, să poată fi extins și cu alte facilități, de tipul unei mașini de serviciu etc.

Proiectul a pornit de la situația Spitalului Județean de Urgență Ploiești care se află într-o reală criză de personal, dovadă ultimul concurs de ocupare a celor două posturi vacante de medici ATI, la care nu s-a prezentat niciun candidat.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.