Primăria Ploiești s-ar putea muta în fostul sediu Petrom

Publicat in Administratie 20 August 2015 1577 ori
Google+ WhatsApp
Primăria Ploiești s-ar putea muta în fostul sediu Petrom
Primăria Ploiești s-ar putea muta în fostul sediu Petrom

Autorităţile ploieştene vor discuta, la şedinţa de la finalul acestei luni a Consiliului Local, un proiect care vizează constituirea unei comisii speciale, care să negocieze cu OMV Petrom pentru schimbarea de destinaţie a clădirii din centrul oraşului, pe care compania petrolieră o oferise în 2012 primăriei. În cei trei ani, contractul de sponsorizare a rămas neschimbat, stabilind că administraţia ploieşteană se obligă să amenajeze în fostul sediu Petrom o unitate medicală pentru copii. Cum, în acest timp, nu s-au făcut lucrările necesare mutării Spitalului de Pediatrie, licitaţia pentru lucrări fiind chiar anulată, iar termenul limită este 1 septembrie 2015, primăria intenţionează să-i convingă pe oficialii Petrom să accepte şi altă destinaţie decât cea de spital.

 

Intenţia unui număr mare de consilieri locali este ca în „borcan” - aşa cum e cunoscut de mulţi ploieşteni fostul sediu Petrom din centru - să se mute primăria, cu toate serviciile subordonate, care în prezent îşi desfăşoară activitatea în mai multe spaţii din municipiu. Acesta este motivul pentru care mai mulţi aleşi municipali vor susţine, la următoarea şedinţă a Consiliului Local, un proiect privind constituirea unei comisii speciale de negociere.

„Voi iniţia un proiect pentru constituirea unei comisii de negociere cu Petrom, pentru schimbarea destinaţiei acestui sediu, din spital în clădire administrativă. Cu această iniţiativă sunt de acord mulţi dintre consilierii locali. Sperăm să clarificăm cât mai repede situaţia acestui imobil. Dorinţa noastră este să amenajăm aici viitorul sediu al administraţiei locale, să putem muta primăria şi serviciile subordonate”, a declarat Raul Petrescu, viceprimarul Ploieştiului, pentru ziarulprahova.ro.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.